Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Pildītas kartupeļu kotletes

Sastāvdaļas:
3 glāzes vārītu kartupeļu masas,
olas dzeltenums,
sāls,
4 ēdamkarotes miltu vai kartupeļu cietes,
rīvmaize,
taukvielas,
pildijumam:200 g biezpiena,
(vai puscietā siera),
ķimenes,
ēdamkarote miltu.

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Kartupeļus novāra un sastampā,

tad masai pievieno olas dzeltenumu,

sāli,

miltus un visu samaisa,

masu liek uz miltaina dēļa,

izveido ruleti,

ko sagriež porciju gabalos,

Katru gabalu saplacina un vidū uzliek tējkaroti pildijuma,

tad veido iegarenas kotletes,

apviļā rīvmaizē un cep sakarsētās taukvielās

no abām pusēm,

līdz kotletes kļūst zeltainas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

POSITIVUS FESTIVĀLĀ ARĪ KINO PROGRAMMA

Par neatņemamu Positivus festivāla sastāvdaļu ir kļuvusi kino „skatuve”. Arī šogad kāpās pie jūras tiks izveidota īpaša Balsam Club kinozāle, kurā kino gardēžus priecēs Future...