Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Pildītas kartupeļu kotletes

Sastāvdaļas:
3 glāzes vārītu kartupeļu masas,
olas dzeltenums,
sāls,
4 ēdamkarotes miltu vai kartupeļu cietes,
rīvmaize,
taukvielas,
pildijumam:200 g biezpiena,
(vai puscietā siera),
ķimenes,
ēdamkarote miltu.

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Kartupeļus novāra un sastampā,

tad masai pievieno olas dzeltenumu,

sāli,

miltus un visu samaisa,

masu liek uz miltaina dēļa,

izveido ruleti,

ko sagriež porciju gabalos,

Katru gabalu saplacina un vidū uzliek tējkaroti pildijuma,

tad veido iegarenas kotletes,

apviļā rīvmaizē un cep sakarsētās taukvielās

no abām pusēm,

līdz kotletes kļūst zeltainas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs iekārtojis restaurācijas darbnīcu

Muzeju nedēļas ietvaros Cēsu Vēstures un mākslas muzeja darbinieki priecājas par ilgi gaidītu notikumu – no jauna iekārtotajā muzeja restaurācijas darbnīcā pirmo reizi muzeja vēsturē...