Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Vistas karstās uzkodas

Sastāvdaļas:
2 gb. vistas filejas
olas
milti
dilles
loki
baziliks
majoneze
sāls
karijs
eļļa

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Vispirms sagatavo mīklu, sakuļ olas un pievieno miltus 5 min

Uz 2 vistas fil. pietiktu ar 3 olām , milti tik lai mīkla būtu krējuma konsistencē.

Pievieno sagrieztus zaļumus , tos droši var likt daudz.

Garšvielas tik lai nav par daudz

mīklai piejauc arī 2 ēdam k. majonezi.

vistas fileju sagriež apm 2x4 cm rombiņos, iemerc mīklā un liek uz pannas kur eļļa ir padaudz lai gabaliņi ir vismaz līdz pusei iekšā,

Zeltaini brūnus ņem arā, nosusina uz papīra dvieļiem un pasniedz ar mercītēm.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonds ierosina ierakstīt Rīgas Brāļu kapu ansambli UNESCO Pasaules Mantojuma sarakstā

Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonda prezidents  brigādes ģenerālis Juris Vectirāns un Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonda valdes...