Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Vistas karstās uzkodas

Sastāvdaļas:
2 gb. vistas filejas
olas
milti
dilles
loki
baziliks
majoneze
sāls
karijs
eļļa

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Vispirms sagatavo mīklu, sakuļ olas un pievieno miltus 5 min

Uz 2 vistas fil. pietiktu ar 3 olām , milti tik lai mīkla būtu krējuma konsistencē.

Pievieno sagrieztus zaļumus , tos droši var likt daudz.

Garšvielas tik lai nav par daudz

mīklai piejauc arī 2 ēdam k. majonezi.

vistas fileju sagriež apm 2x4 cm rombiņos, iemerc mīklā un liek uz pannas kur eļļa ir padaudz lai gabaliņi ir vismaz līdz pusei iekšā,

Zeltaini brūnus ņem arā, nosusina uz papīra dvieļiem un pasniedz ar mercītēm.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Skūpsts zemei Pēteris Džigurs. Personālizstāde

Es skūpstu zemi,
Un tas Dvēseli balto,
Un savas mākslas gribu jūtu,
Kā savu dienu mākslinieks.
P.Džigurs...