Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-09

Maltā gaļa kartupelī

Sastāvdaļas:
0.5kg patrekna maltā gaļa
apmēram 10 nelieli kartupeļi,
1 sīpols
1 ola
sāls
pipari
1 neliels burkāns
zaļumi-dilles,loki,selerijas,
1 ēdamk.krējuma(skāba)

Pagatavošana: (laiks: 60 minūtes)

No maltās gaļas un pārējām sastāvdaļām pagatavo pagatavo masu,kas līdzīga kotlešu masai,burkānu protams sarīvē,sīpolu tāpat.Kad masa gatava to atstāj,un ķeras klāt pie kartupeļiem.Tos cītīgi ar visu mizu nomazgā,tad pārgriež katru kartupeli uz pusēm,vidiņu izgreb ar karotīti.Izgrebtajā vidiņā pilda sagatavoto masu.To visu kārto uz pannas un cep cepeškrāsnī līdz gatavs.Uz pannas neliek taukvielas ,jo gaļa ir trekna un pietiks taukvielu no tās.

Izgrebtos vidiņus var izcept,ja paliek pāri gaļas masa tad es vēl uzcepu kādu kotletīti.

Labi garšo ar lapu salātiem,vai ar jebkuriem salātiem,var ēst siltu kā arī labi garšo auksti.

Labu apetīti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 11. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

Mākslas stilu un virzienu skola

2009.gada 14.janvārī Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā atsākas lekcijas Mākslas stilu un virzienu skolā. Nodarbības notiks trešdienās no plkst. 17:00 līdz 18:45 K.Valdemāra ielā 10a....