Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Gaileņu žuljēns

gailenes
sīpols
pētersīļi
ķiploki
sāls
timiāns
estragons
baziliks
salds krējums
milti
parmezāna siers

Apcep sīpolu, pievieno sasmalcinātas gailenes, maltus pētersīļus, ķiploku sāli, timiānu, estragonu, baziliku, saldu krējumu, šķipsna miltu, rīvēts parmezāna siers. Tad to visu žuljēna trauciņos, virsū rīvētu sieru (vēlams sajaukums ar parmezāna sieru) un krāsnī. Kad veidojas jauka zeltaina garoziņa, ņemam laukā, rotājam ar bazilika vai pētersīļu lapiņu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

POSITIVUS FESTIVĀLĀ ARĪ KINO PROGRAMMA

Par neatņemamu Positivus festivāla sastāvdaļu ir kļuvusi kino „skatuve”. Arī šogad kāpās pie jūras tiks izveidota īpaša Balsam Club kinozāle, kurā kino gardēžus priecēs Future...