Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cepts siers

krievijas vai holandes siers, vai suluguņi
eļļa

Pannā ielej daudz eļļas un riktīgi sakarsē. Sieru sagriež pabiezās šķēlēs (~ 0,5 cm). Sieru liek labi skarsētā eļļā un cep no abām pusēm uz lielas uguns. Apgriež, kad sieram apcepusies garoziņa.
* var izmantot arī apkaltušu sieru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidējais amerikānis gada laikā patērē pietiekoši daudz kofeīna, kas spētu nogalināt zirgu

Pasākumi

Vēl desmit dienas Cēsīs apskatāma izstāde LTF 20 gadu atcerei

Līdz janvāra beigām Cēsu Izstāžu namā aplūkojama tematiskā izstāde „Tautas frontes 20 gadu atcerei”....