Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cepts siers

krievijas vai holandes siers, vai suluguņi
eļļa

Pannā ielej daudz eļļas un riktīgi sakarsē. Sieru sagriež pabiezās šķēlēs (~ 0,5 cm). Sieru liek labi skarsētā eļļā un cep no abām pusēm uz lielas uguns. Apgriež, kad sieram apcepusies garoziņa.
* var izmantot arī apkaltušu sieru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Netīrās dejas "Dirty Deal Cafe"

Piektdien, 21. augustā, Maskavas ielā 12/k2 viesosies Quazar un Justas Fresh - puiši no mākslinieku apvienības „Mondayjazz” (Jazz for the Working Class), kas rīko labākās ballītes...