Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cepts liess siers

liess siers
milti
ola
kellogs pārslas

Nogriezu lielu siera šķēli, apvārtīju miltos, olā, sadrupinātos kellogos un liku uz stipri karstas pannas, lai ātri apcepās no vienas puses un otras. Gatavs.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

Portugāļu un spāņu mūzika

Portugāļu un spāņu komponistu mūzika līdz Latvijas platuma grādiem atnāk reti, vēl jo retāk – dienvidnieku interpretācijā! 5. februārī pl. 19.00 tas notiks Liepājas Teātrī, kad...