Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Ceptas siermaizītes apviļātas olā

baltmaize
sviests
rīvēts siers
1 ola
piens

Maizi apsmērē ar sviestu no abām pusēm. Uz vienas puses like sarīvētu sieru, kam jau piesista 1 ola.
Atsevišķā traukā sakuļ pāris tējkarotes piena ar vienu olu. Siermaizi apviļā sakultajā olā, liek uz pannas cepties. Apcep no abām pusēm, virsū vāks nav jāliek. Sāk cept ar to pusi, kur maizei siers virsū. Uz pannas vēlama eļļas kārtiņa. Jo karstāka panna, jo labāk.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
minkaans
tiešām garšīgi . ^^
15.06.2013. plkst. 18:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Garīgās Mūzikas festivāla koncertiem

Ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz Starptautiskā garīgās mūzikas festivāla koncertiem. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā...