Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Ceptas siermaizītes apviļātas olā

baltmaize
sviests
rīvēts siers
1 ola
piens

Maizi apsmērē ar sviestu no abām pusēm. Uz vienas puses like sarīvētu sieru, kam jau piesista 1 ola.
Atsevišķā traukā sakuļ pāris tējkarotes piena ar vienu olu. Siermaizi apviļā sakultajā olā, liek uz pannas cepties. Apcep no abām pusēm, virsū vāks nav jāliek. Sāk cept ar to pusi, kur maizei siers virsū. Uz pannas vēlama eļļas kārtiņa. Jo karstāka panna, jo labāk.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
minkaans
tiešām garšīgi . ^^
15.06.2013. plkst. 18:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

DIVAS JAUNAS BRITU GRUPAS PAPILDINA POSITIVUS FESTIVĀLA PROGRAMMU

Apstiprināta jaunu mākslinieku piedalīšanās lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā POSITIVUS FESTIVAL, kas 17.-18.jūlijā notiks Salacgrīvā. Tās ir divas  daudzsološas...