Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cepeškrāsnī cepti tomāti

4 lieli tomāti
2 ēdamk. pētersīļa un bazilika zaļumu
1 ķiploka daiviņa
1 ēdamk. sālītu kaperu
4 ēdamk. olīveļļas
2 ēdamk. rīvmaizes
sāls

Tomātus nomazgā, nogriež augšējo daļu, apsāla, saliek traukā.
Sīki sagriež ķiploku un kaperus. Pievieno rīvmaizi, pētersīļus, pieber sāli, labi izmaisa.
Masu saliek virs tomātiem, tad tomātus saliek ar eļļu ieziestā un rīvmaizi izkaisītā cepešpannā, cep 30 min.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg