Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cepeškrāsnī cepti tomāti

4 lieli tomāti
2 ēdamk. pētersīļa un bazilika zaļumu
1 ķiploka daiviņa
1 ēdamk. sālītu kaperu
4 ēdamk. olīveļļas
2 ēdamk. rīvmaizes
sāls

Tomātus nomazgā, nogriež augšējo daļu, apsāla, saliek traukā.
Sīki sagriež ķiploku un kaperus. Pievieno rīvmaizi, pētersīļus, pieber sāli, labi izmaisa.
Masu saliek virs tomātiem, tad tomātus saliek ar eļļu ieziestā un rīvmaizi izkaisītā cepešpannā, cep 30 min.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Guns N’ Roses jaunais albums arī Latvijā

No šīs nedēļas arī Latvijā izdevniecības “Universal Music” apgādā ir pieejams viens no visvairāk gaidītajiem albumiem rokmūzikas vēsturē – “Chinese Democracy” – grupas...