Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-30

Bumbiņas no krabju nūjiņām

Sastāvdaļas:
200 g krabju nūjiņu
100 g rīvmaizes + rīvmaize panēšanai
1 olas dzeltenums
1 ola
1 tējk. citronu sulas
sāls un malti melnie pipari pēc garšas
eļļa cepšanai

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Krabju nūjiņas sīki sasmalcināt un samaisīt ar 100 g rīvmaizes, olas dzeltenumu, citrona sulu, sāli un pipariem. Veido bumbiņas apm. 3-4 cm diametrā. Sakuļ olu un bumbiņas, vairākas reizes apmērcē olā un panē rīvmaizē. Liek taukvāres katlā un gatavo, līdz bumbiņas iegūst zeltainu krāsu.


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Iznācis Dabas koncertzāles otrais albums

Klajā nācis Ingus Ulmaņa, Aigara Voitišķa un viņu domubiedru projekta “Dabas koncertzāle” jaunais ambientās mūzikas albums “Hydropsyche instabilis”....