Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Puravu veltnīši ar gaļas pildījumu

1 puravs,
100 g cūkgaļas,
1-2 šķēles baltmaizes,
50 g salda krējuma,
1/2 ola,
sāls,
citronpipari,
mērcei
20 g salda krējuma,
naža gals karija
piedevām
tvaicēti dažādi dārzeņi



Puravam atdala zaļās lapas un noplaucē ar verdošu ūdeni, lai tās būtu trauslas.Gaļu samaļ, pievieno krējumā uzbriedinātu baltmaizi un izmaļ vēlreiz.Pievieno garšvielas , olu un samīca.
Malto gaļu liek uz puravu lapām un satin veltnīšos. Nosien ar diegu, tad liek sietiņā un tvaicē apm. 20 min.
Mērcei saldo krējumu uzvāra un maisot karsē apm. 5 min., pievieno kariju un , ja nepieciešams, arī sāli.
Veltnīšus pasniedz ar dārzeņu piedevām.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Saulkrasti Jazz 2009

23. jūlijā -
Toms Rudzinskis Hipster 4 +
The Radio
Jam Session
 
24.jūlijā-Jolanta Gulbe un RGE
Play 4 Place (Gruzija)
Jam Session
 
25.jūlijā-12.00 Studentu koncerts...