Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Puravu veltnīši ar gaļas pildījumu

1 puravs,
100 g cūkgaļas,
1-2 šķēles baltmaizes,
50 g salda krējuma,
1/2 ola,
sāls,
citronpipari,
mērcei
20 g salda krējuma,
naža gals karija
piedevām
tvaicēti dažādi dārzeņi



Puravam atdala zaļās lapas un noplaucē ar verdošu ūdeni, lai tās būtu trauslas.Gaļu samaļ, pievieno krējumā uzbriedinātu baltmaizi un izmaļ vēlreiz.Pievieno garšvielas , olu un samīca.
Malto gaļu liek uz puravu lapām un satin veltnīšos. Nosien ar diegu, tad liek sietiņā un tvaicē apm. 20 min.
Mērcei saldo krējumu uzvāra un maisot karsē apm. 5 min., pievieno kariju un , ja nepieciešams, arī sāli.
Veltnīšus pasniedz ar dārzeņu piedevām.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Jāņuguns – gaismas uzvara pār tumsu

Jāņuguns kā vasaras saulgriežu senā rituāla neatņemama sastāvdaļa ir bijusi plaši pazīstama Austrumeiropā un citās Eiropas daļās - no skandināvu zemēm līdz Francijai, Spānijai,...