Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-26

Augļu omlete

Sastāvdaļas:
2 olas
pusotra ēdamkarote piena
pustējkarote cukura
75 g ogu vai džema
1 ēdamkarote sviesta
sāls pūdercukurs

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Olu dzeltenumus ar cukuru sakuļ, pievieno pienu un samaisa.Tad iecilā ar sāli saputotus olu baltumus,lej uz pannas izkausētā sviestā un cep 3 minūtes uz mazas liesmas,tad neapgriežot cep cepeškrāsnī brūnganu omleti.
Gatavai omletei ātri vidū liek ogas vai pārziež ar džemu,pārloka uz pusēm un caur sietiņu pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 14. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Rīgas svētkus apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku

Rīgas svētkus pagājušās nedēļas nogalē no 15. līdz 17.augustam apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku, liecina pasākumu organizatoru veiktie aprēķini....