Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-05

Dārzeņi grieķu gaumē

150 g šampinjonu
1/2 sarkanās paprikas pāksts
1 burkāns
2 puravi
1 tomāts
2 ķiploka daiviņas
1/2 tējk. raudenes
3 ēdamk. dārzeņu buljona
1 ēdamk. sakapātu diļļu
balzama etiķis
sāls
malti melnie pipari

Šampinjonus notīra un pārgriež uz pusēm. Papriku sagriež nelielos stabiņos. Puravus notīra, no mazgā un sagriež biezās ripiņās. Tomātu sagriež mazos gabaliņos, bet ķiploka daiviņu sīki sakapā. Visus dārzeņus samaisa, pievieno raudeni, sāli un piparus.
Maisījumu iepilda karstumizturīgā veidnē , pielej buljonu. Veidni cieši pārklkāj ar alumīnija foliju, ievieto 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep apm. 30 minūtes. Tad noņem foliju , apslaka ar balzama etiķi un pārkaisa ar dillēm.

LAI IZDODAS !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Akcija "Mācību nedēļa pieaugušajiem" Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

Jau otro reizi Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā norisināsies akcija Mācību nedēļa pieaugušajiem. Aicināti piedalīties visi, kas grib redzēt, dzirdēt un atklāt ko īpašu!...