Cepta paprika

Cepta paprika

Papriku sagrieziet 4 daļās un atdaliet sēklas. Anšovus sasmalciniet ar dakšiņu. Tomātus un ķiplokus sagrieziet daiviņās. Lieciet papriku ar miziņu uz pannas, kas ieziesta ar olīveļļu. Uz katra gabaliņa lieciet ķiploku, 1/2 tējk. anšovu biezeni, sviestu un tomātus. Apberiet ar sāli un pipariem un apšļakstiet ar eļļu. Cepiet 200 oC 20 min. Pasniedziet uz šķivja un dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es domāju, ka arī bez "apšļakstīšanas ar eļļu" arī sanāks gardi :D mmm!
05.12.2008. plkst. 13:39

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

„SKĀposta” afterparty "Dirty Deal Cafe"



Ceturtdien, 16. jūlijā „Dirty deal cafe” rīko
„SKĀposta” afterparty, kurā  spēlēs dīdžeji Max Voitech un Pipars. Pasākuma sākums 21:00 un ieeja ir bez maksas.



...