Olu ligzdiņas

Olu ligzdiņas

Maizei nogrieziet garozu un ar glāzītes palīdzību veidojiet aplīšus. To vidū veidojiet iedobi un apcepiet eļļā, līdz maize kļūst kraukšķīga. Olu dzeltenumus atdaliet no baltumiem. Baltumiem pievienojiet sāli un piparus un sakuliet. Sakultos baltumus lieciet uz grauzdiņiem, veidojiet tajos iedobi un lieciet dzeltenumu. Sagatavotās olu "ligzdiņas" lieciet uz pannas, apberiet ar sieru un cepiet cepeškrāsnī līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet apbērtas ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Līga
Vēl viens interesants veids, kā pagatavot ceptu olu. :) Paldies par recepti!
01.05.2013. plkst. 20:57
Katrīna
Garšīgi
20.12.2008. plkst. 09:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

No de facto līdz de iure Latvijas Republikas proklamēšanas 90.gadadienai veltīta izstāde

Izstādes patrons: Latvijas Valsts prezidents Valdis ZatlersLatvijas Republikas proklamēšanas 90.gadadienai veltītu pasākumu ietvaros no 2008.gada 14.novembra līdz 2009.gada 4.janvārim Latvijas...