Omlete ar baklažāniem

Omlete ar baklažāniem

Baklažānus sagrieziet šķēlītēs un apcepiet eļļā. Sajauciet tos ar ķiplokiem, dillēm, pipariem,  muskatriekstu un sāli. Sautējiet 3 min. Olas sakuliet, pievienojiet sali un  pievienojiet baklažānus. Cepiet, līdz masa sabiezē. Atdzesējiet. Apberiet ar riekstiem, dekorējiet ar tomātiem un zaļumiem un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Cienu šīs gardās omletes ,
03.09.2007. plkst. 10:17

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Ausekļa Baukšķenieka gleznu izstāde „Mājās un ārpus mājas” Cēsu Izstāžu namā

Ceturtdien, 9.oktobrī plkst.17.00 Cēsu Izstāžu namā tiks atklāta Ausekļa Baukšķenieka „Mājās un ārpus mājas”. Izstādes atklāšanas dienā ieeja bez maksas....