Bumbiņas ar parmezāna sieru

Bumbiņas ar parmezāna sieru

Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un kārtīgi sakuliet. Sajauciet ar rīvētu sieru, papriku, sāli un muskatriekstu un samaisiet. Pagatavoto masu ņemiet ar tējkaroti un apviļājiet rīvmaizē, veidojot nelielas bumbiņas. Cepiet eļļā līdz zeltainam brūnumam. Uz šķīvja lieciet bumbiņas, uzduriet katru uz zobentiņa un pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Izskataas apeteliigi...un pie alinja vispaar- pasaka!:)
26.08.2008. plkst. 22:47
Paldies šādas mājas lapas izgudrotājam! Šo es noteikti pamēģināšu! Man tik ļoti garšo siers un šis ir tik elegants sieru bumbiņu pasniegšanas veids! Apetelīgi arī!
24.04.2008. plkst. 16:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

POSITIVUS FESTIVĀLA IESKAŅAS PASĀKUMS AR INSTRUMENTIEM!

Arī šogad tieši mēnesi pirms Positivus festivāla visi biļešu īpašnieki ir aicināti uz festivāla ieskaņas pasākumu Positivus Music biroja pagalmā Pārdaugavā, Ūdens ielā 12. Pasākums...