Bumbiņas no tītara ar sēnēm

Bumbiņas no tītara ar sēnēm

Maizi iemērciet ūdenī. Sīpolus un sēnes sasmalciniet un apcepiet eļļā. Atdzesējiet. Tītara fileju, sēnes, sīpolus un izmērcēto maizi samaliet gaļas mašīnā. Pievienojiet olu, sāli, piparus un zaļumus. Masu sakuliet un no tās veidojiet bumbiņas. Apviļājiet sezama sēklās un apcepiet eļļā. Apsusiniet ar salveti. Gurķus sagrieziet aplīšos, pa virsu lieciet bumbiņas, katrā ieduriet pa mandelei un sastipriniet ar zobentiņu. Pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Kā tas nabaga tītars ir pārvērties .
16.08.2007. plkst. 07:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Atklāta Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju darbu izstāde „Baltā”

No šī gada 29. novembra līdz nākama gada 18. janvārim Rīgā, Sv. Pētera baznīcā, iespējams apskatīt Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju darbu izstādi „Baltā”. Ekspozīciju...