Viltoti šampinjoni

Viltoti šampinjoni

Šampinjoniem nogrieziet kātiņus. Sīpolus un kātiņus sasmalciniet, pievienojiet auzu pārslas un šo maisījumu apcepiet olīveļļā. Tomātus un papriku sagrieziet šķēlītēs, sajauciet ar sīpolu masu, pievienojiet zaļumus, sāli un piparus un samaisiet. Cepurītes pildiet ar pagatavoto pildījumu un apberiet ar sieru. Cepiet cepeškrāsnī 15 min 200 oC. Pasniedziet dekorētus ar zaļumiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Man viltotie šampinjoni sanāca gandrīz kā viltotais zaķkis! ,
22.11.2007. plkst. 11:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Grupa “Huskvarn” izdod dubultizlasi

Tuvojoties savai 20 gadu jubilejai, leģendārie Latvijas smagā metāla pionieri “Huskvarn” CD un mp3 formātā izdevuši dubultizlasi “On The Road / Bomb Brain Melodies”....