Viltoti šampinjoni

Viltoti šampinjoni

Šampinjonus nomazgājiet, atdaliet kātiņus un sasmalciniet. Olas sarīvējiet. Kātiņus un sīpolus apcepiet sviestā un atdzesējiet. Pievienojiet olas, zaļumus, Tobasko mērci, sāli un piparus, kārtīgi samaisiet un ar šo masu pildiet cepurītes. Lieciet tās uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, apberiet ar sieru un cepiet cepeškrāsnī līdz zeltainam brūnumam. Lieciet uz salātu lapām un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ne viltotais, bet pildītais šampinjons!
17.07.2007. plkst. 13:32

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Bobs Dilans izdod jaunu albumu

No 27.aprīļa Latvijā pieejams mūzikas izdevniecības “Sony BMG” izdotais mūziķa Boba Dilana (Bob Dylan) jaunākais studijas albums "Together Through Life"....