Plūmes bekonā

Plūmes bekonā

Plūmes aplejiet ar portvīnu un dažas stundas marinējiet, ik pa laikam apmaisot. Pēc tam plūmes ietiniet plūmes un sastipriniet ar zobentiņu. Lieciet uz pannas un cepiet 3 min lielā kartumā. Plūmes pasniedziet karstas un dekorētas ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nu Vigato!!! :D:D nekasies, ielaist drukas kljuudu ir cilveeciigi :)
07.04.2008. plkst. 17:49
Plūmes ietiniet plūmes ??? ,
22.11.2007. plkst. 11:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis izgudroja Džons Henrijs Kellogs 20.gadsimta sākumā

Pasākumi

Izdoti divi pirmie CD sērijā „Uzliec kaut ko jautrāku”

Kompānija Mikrofona Ieraksti uzsākusi jaunu izlašu sēriju „Uzliec kaut ko jautrāku” un šonedēļ mūzikas veikalos būs pieejams pirmie divi CD. Tajos apkopotas dziesmas, kuras jau guvušas...