Lasītāju receptes

meenestins 2008-08-09

Renģu panniņa

Sastāvdaļas:
200g kūpinātu reņģu
30g sacietējušas baltmaizes
20g skāba krējuma
1 ola
15g sviesta
sāls
smalkie pipari
ūdens

Pagatavošana:

Iztīrītas reņģes samaisa ar ūdenī zmērcētu baltmaizi, pipariem, sāli, kausētu sviestu, sakultu olu un skābu krējumu. Masu liek ar sviestu izziestā panniņā un cep 15-20 min.

Pasniedz panniņā. :)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

Ziemassvētki tad un tagad

Ziemassvētki – laiks, kad diena ir visīsākā un nakts – visgarākā. Pēc Ziemassvētkiem saulīte sāk atgriezties un dienas stiepjas garākas....