Lasītāju receptes

meenestins 2008-08-09

Renģu panniņa

Sastāvdaļas:
200g kūpinātu reņģu
30g sacietējušas baltmaizes
20g skāba krējuma
1 ola
15g sviesta
sāls
smalkie pipari
ūdens

Pagatavošana:

Iztīrītas reņģes samaisa ar ūdenī zmērcētu baltmaizi, pipariem, sāli, kausētu sviestu, sakultu olu un skābu krējumu. Masu liek ar sviestu izziestā panniņā un cep 15-20 min.

Pasniedz panniņā. :)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Velosipēdu un gājēju satiksmes izveide Latvijas Universitātes mācību centrā, Torņakalnā

Pilsētā ar vēsturisku apbūves struktūru, kuru apmeklē daudzi studenti un tūristi, sevišķi svarīga nozīme ir nodrošināt labus apstākļus gājēju un velosipēdu satiksmei. Kā jau...