Lasītāju receptes

meenestins 2008-08-09

Varītas garneles

Sastāvdaļas:
1.500g saldētu nelobītu garneļu
2. Dilles
3.Sāls

Pagatavošana:

Katliņā ielej ūdeni un ieber garneles. Pievieno rupji sagrieztas dilles un saujiņu sāls. Uzvāra līdz pirmam burbulim, tad griež katliņam uguni nost un brītiņu pagaida.

Pasniedz kā uzkodu , ēd siltas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Maršrutā Jūrmala – Rīga no 1.maija sezonu uzsāk upes kuģītis „New Way”

Sākoties siltajam un saulainajam laikam, savu sezonu atkal sāk kuģītis «New Way», kurš katru dienu kursēs starp Rīgu un Jūrmalu, dodot lieliskas izklaides iespējas Rīgas un Jūrmalas viesiem....