Lasītāju receptes

meenestins 2008-08-09

Kartupeļu salāti ar balzamiko

Sastāvdaļas:
Novārīti kartupeļi ar visu mizu;
sīpoli;
dilles;
anniņas garšviela bez sāls;
pipari;
etiķis;
cukurs;
olīveļļa;
sāls.

Pagatavošana:

Vispirms sagriež sīki sīpolus un dilles. Pagatavo no eļļas, etiķa un garšvielām marinādi, kurai beigās var pieliet mazliet karsta ūdes. Marinādi gatavoju no galvas, jo ja būs par maz, klāt vienmēr varēs pieliet.Tikko novārītus kartupeļus nomizo un sagriež šķēlēs, strādā ātri, lai kartupeļi neatdziest, pielej marinādi, pieliek sīpolus, dilles, visu sajauc, pagaršo vai kas netrūkst.

Šos salātus var pasniegt klāt gaļai, zivīm.

Var arī ēst ar ceptām olām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

The Streets izdod jaunu albumu

No oktobra arī Latvijā pieejams “Warner Music” izplatītais angļu repa izpildītāja The Streets jeb Maika Skinera (Mike Skinner) ceturtais albums “Everything Is Borrowed”....