Lasītāju receptes

d_kundze 2008-06-15

Pusdienas

Saldēta heka fileja (daudzums pēc izvēles)
2 ēdamkarotes smaržīga un svaiga medus
2 olas
Ar mannu nobērts šķīvītis
Konservētu augļu kokteilis
Saldā tomātu mērce
Viens citrons
Viens apelsīns
Mizoti, svaigi kartupeļi
Kanēlis
Nedaudz kartupeļu cietes

Zivi sagriež gabaliņos, izmērcē olā, rūpīgi izviļā mannā, liek cepties. Kad zivs gabaliņi brūni, liek mazā, ar citrona šķēlītēm izklātā katliņā, pārlej ar medu un viegli sakrata. Kartupeļus sagriež salmiņos vai šķēlītēs, ieber traukā ar vāku, uzlej 2 ēdamkarotes eļļas un izber uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, liek cepeškrāsnī. Kad tie ir zeltaini brūni, pārber ar kanēli.

Mērcei: ielej katliņā nedaudz ūdens, pieliek klāt augļu kokteili, tomātu mērci, liek sildīties. Kad tā ir labi uzkarsusi, pielej klāt vienu ēdamkaroti aukstā ūdenī izšķīdinātas kartupeļu cietes. Maisot karsē vēl apmēram 3 min.

To visu kopā smuki saliek uz šķīvja: zivs gabaliņus, kartupelīšus un mērcīti un rotā ar apelsīna šķēlītēm un pētersīļa lapiņām. Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Septembra beigās iznāks Moriseja koncertieraksts DVD formātā

Mūzikas izdevniecība “Warner Music” paziņojusi, ka septembra beigās plāno klajā laist jaunu Moriseja (Morrissey) koncertierakstu DVD formātā....