Lasītāju receptes

mur.. 2008-06-09

Zivju kotletītes

700 g zivju filejas
2 šķēles baltmaizes
piens
1 sīpols
1 ēdamkarota sviesta
1 ola
sāls, pipari,
2 ēdamkarotes krējuma
eļļa vai sviests cepšanai

Fileju samaļ kopā ar sīpolu, masā iemaisa krējumu, olu, sāli un pienā izmērcētu baltmaizi, piparus. Masu labi samaisa, uz miltaina vai ar rīvmaizi pārkaisīta zivju dēļa veido apaļas vai iegareneas kotletes. Cep sakarsētās taukvielās gaiši brūnas. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai biezeni, salātiem, mērci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Diētiskā kola tika izgudrota 1982.gadā

Pasākumi

KARSTIE ZIEMEĻI – jaunās dramaturģijas lasījumu mēnesis Rīgā

Teātris United Intimacy rīko ziemeļu dramaturģijas mēnesi, piedāvājot publikas uzmanībai četrus izcilus mūsdienu dramaturgus. Publikai katru nedēļu būs iespēja kopīgi iepazīt pa...