Lasītāju receptes

d_kundze 2009-01-14

Karstā,sātīgā, pildītā omlete "breakfast time"

Karstā,sātīgā, pildītā omlete "breakfast time"

Pagatvošanai nepieciešams:

1)3 olas
2)nedaudz piena
3)sāls, pipari
4)tomāts
5)mazs sīpols
6)parasts labi kūstošs siers
7)parmezāna siers
8)1šampinions
9)2 šķinķa... Lasīt »

meenestins 2008-08-09

Laša bumbiņas

Sastāvdaļas:
150g laša filejas
1 tējkarote citronu sulas
Pusola
Sāls
Pipari
2 ēdamkarotes mandeļu skaidiņu
1 ēdamkarote kukurūzas pārslu
1 ēdamkarote biezpiena
1... Lasīt »

meenestins 2008-08-09

Renģu panniņa

Sastāvdaļas:
200g kūpinātu reņģu
30g sacietējušas baltmaizes
20g skāba krējuma
1 ola
15g sviesta
sāls
smalkie pipari
ūdens

Pagatavošana:

Iztīrītas reņģes... Lasīt »

meenestins 2008-08-09

Varītas garneles

Sastāvdaļas:
1.500g saldētu nelobītu garneļu
2. Dilles
3.Sāls

Pagatavošana:

Katliņā ielej ūdeni un ieber garneles. Pievieno rupji sagrieztas dilles un saujiņu sāls. Uzvāra... Lasīt »

meenestins 2008-08-09

Paprika ar anšoviem

Sastāvdaļas:
2 lielas paprikas (vai pipari)
30 ķilavas (der arī brētliņas)
5 d. ķiploka
olīveļļa
sāls
malti melnie pipari
oregano

Pagatavošana: (laiks: 100... Lasīt »

meenestins 2008-08-09

Kartupeļu salāti ar balzamiko

Sastāvdaļas:
Novārīti kartupeļi ar visu mizu;
sīpoli;
dilles;
anniņas garšviela bez sāls;
pipari;
etiķis;
cukurs;
olīveļļa;
sāls.

Pagatavošana:

Vispirms... Lasīt »

d_kundze 2008-06-15

Pusdienas

Saldēta heka fileja (daudzums pēc izvēles)
2 ēdamkarotes smaržīga un svaiga medus
2 olas
Ar mannu nobērts šķīvītis
Konservētu augļu kokteilis
Saldā tomātu mērce
Viens... Lasīt »

mur.. 2008-06-09

Zivju kotletītes

700 g zivju filejas
2 šķēles baltmaizes
piens
1 sīpols
1 ēdamkarota sviesta
1 ola
sāls, pipari,
2 ēdamkarotes krējuma
eļļa vai sviests cepšanai

Fileju samaļ kopā ar sīpolu,... Lasīt »

Translate

Šodien

2018. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Platforma Music publicē gada download topu

Ir noslēdzies pirmais gads, kopš mūzikas ierakstu kompānija “Platforma Music” no CD izdevniecības kļuvusi par digitālās mūzikas lejupielādes servisu. Kopā interneta vietnē...