Menca sacepta ar sieru

Menca sacepta ar sieru

Fileju sagrieziet gabaliņos un kopā ar sīpoliem samaliet gaļas mašīnā. Pie masas pievienojiet sieru, eļļu un sāli un kārtīgi samaisiet. Lieciet masu cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu, un cepiet cepeškrāsnī, līdz ir gatavs. Tad, kad forma būs atdzisusi, zivju masu izlieciet uz šķīvja. Dekorējiet ar zaļumiem un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Ekscentriskās takas II Centrāleiropas laikmetīgā māksla

No 2009.gada 10.jūnija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē Arsenāls (Vecrīgā, Torņa ielā 1) būs skatāma Centrāleiropas laikmetīgās mākslas izstāde Ekscentriskās takas II....