Laša suflē

Laša suflē

Fileju sagrieziet gabaliņos un noturiet ledusskapī 45 min. Pēc tam lasi ar mikseri sakuliet kopā ar olas baltumu. Turpinot kult, pievienojiet saldo krējumu, līdz veidojas viendabīga masa. Apberiet ar sāli, pipariem un muskatriekstu. Ar zivs masu pildiet formiņas, apsedziet ar foliju un lieciet dziļākā formā ar karstu ūdeni. Cepiet 120 oC 45-50 min. Gatavo suflē dekorējiet ar zaļumiem un ikriem un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Oi
Semga ir Lasis! Ja kas.. :)
27.08.2008. plkst. 17:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

„ŠONA DEJU STUDIJA” savus deju studentus sūta vasaras nometnē uz profesionālo deju skolu „Broadway Dance Center” Ņujorkā

Šī gada vasarā „Šona deju studija” vedīs savus deju studentus vasaras nometni pavadīt profesionālajā deju skolu „Broadway Dance Center” Ņujorkā. Šajā vasaras nometnē piedalīsies...