Zivs sacepta ar kabačiem

Zivs sacepta ar kabačiem

Kabačus sagrieziet aplīšos, apviļājiet miltos un apcepiet daļā eļļas. Cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu, lieciet sagrieztus zivs filejas gabaliņus un daļu kabaču. Apberiet ar sāli, pipariem un zaļumiem. Pa virsu lieciet atlikušos kabačus, apberiet ar rīvmaizi un aplejiet ar eļļu. Cepiet līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet dekorētu ar mērci.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
laikam es arī ...zivi bez kabačiem...;)
11.09.2007. plkst. 10:31
Es arī .
11.09.2007. plkst. 07:02
es labāk zivi bez kabačiem ,
08.08.2007. plkst. 07:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Garšas kārpiņas dzīves ilgums ir 10 dienas

Pasākumi

Platforma Music publicē gada download topu

Ir noslēdzies pirmais gads, kopš mūzikas ierakstu kompānija “Platforma Music” no CD izdevniecības kļuvusi par digitālās mūzikas lejupielādes servisu. Kopā interneta vietnē...