Groziņi ar omāriem

Groziņi ar omāriem

Lai pagatavotu mīklu, sasmalcinātu sviestu sajauciet ar miltiem un pievienojiet olas un sāli. Kārtīgi sajauciet un lieciet uz 2 stundām ledusskapī. 4 cepšanai paredzētas formiņas ieziediet ar eļļu, lieciet tajās mīklu un cepiet groziņus 200 oC līdz zeltainam brūnumam. Omāru mīkstumu un salātus sasmalciniet un aplejiet ar majonēzi. Lieciet masu groziņos, pa virsu lieciet 4 daļās sagrieztus tomātus, gurķu aplīšus, kaperus, olīves, anšovus un gabaliņos sagrieztas olas. Pasniedziet.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vai kāds reāli dabā ir ēdis kaperus un zin pateikt pēc kā garšo?
14.08.2008. plkst. 16:27
Varētu ēst bez pārtraukuma.
11.09.2007. plkst. 07:01
nu taadu gan es gribeetu!!
22.07.2007. plkst. 09:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

MOJO CAFÉ atklāšana 10.jūlijā

MOJO CAFÉ atklāšanā ar akustisko koncertu uzstāsies Jēkabs Nīmanis, kuru daudzi
atpazīst pēc lieliskajām kompozīcijām, kas radītas Jaunā Rīgas teātra
izrādēm („Latviešu...