Lasītāju receptes

ciruls 2007-10-27

Menca ar sieru

400 g mencas filejas
2 gl. piena
200 g sviesta
100 g Šveices siera
1 lauru lapa
1 sīpols
1/2 tējk.sinepju
sāls, maltie pipari


Mencas fileju novāra pienā kopā ar lauru lapu, sīpolu un sāli.Atdzesētu divas reizes izmaļ gaļas maļajamā mašīnā.Sviestu saputo, pieliek zivs masu , rīvētu sieru , piparus un sinepes. Samaisa un pieber sāli.No masas uz šķīvja izveido zivi. Rotā ar vārīta burkāna ripiņām un putukrējumu , kam pielikti mārrutki un sāls.


LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Dons izdod pēdējo albuma “Lelle” singlu

Radio stacijās nonācis Dona pēdējais singls “Dziesmiņa par krāniņiem un sirsniņām” no šogad izdotā albuma “Lelle”....