Lasītāju receptes

ciruls 2007-10-27

Menca ar sieru

400 g mencas filejas
2 gl. piena
200 g sviesta
100 g Šveices siera
1 lauru lapa
1 sīpols
1/2 tējk.sinepju
sāls, maltie pipari


Mencas fileju novāra pienā kopā ar lauru lapu, sīpolu un sāli.Atdzesētu divas reizes izmaļ gaļas maļajamā mašīnā.Sviestu saputo, pieliek zivs masu , rīvētu sieru , piparus un sinepes. Samaisa un pieber sāli.No masas uz šķīvja izveido zivi. Rotā ar vārīta burkāna ripiņām un putukrējumu , kam pielikti mārrutki un sāls.


LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Fontaine Festival

Barrel

Sia Radikal

Apēdājs

The Snips

Zaķis

Rebel Yell

All day long

Inokentijs Mārpls

Cilice(math metal – Nīderlande)

The Valkyrians(ska – Somija)

The Bodybags(rock – Irāka)

+...