Lasītāju receptes

meenestins 2008-08-09

Siļķe kažokā

Sastāvdaļas:
100-200 g siļķes filejas
2 palieli skābēti vai marinēti gurķi
2 vārīti burkāni
2-3 vārīti kartupeļi
2-3 vārītas olas
1 liels sīpols
2-3 vārītas bietes
1 - 2 paciņas Provansas majonēzes

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Visas sastāvdaļas sagatavo kā parasti - burnānus un kartupeļus novāra un sagriež smalkos kubiņos, tāpat smalki sagriež skābētos gurķus, sīpolu un olas. Bietes novāra un sarīvē uz rupjās rīves.

Kārtojumu sāk ar siļķi, jo tā tiek likta kažokā:)

pēc tam pārkaisa sīpolu, majonēzi, kartupeļus, majonēzi, burkānus, majonēzi, bietes, majonēzi un pa virsu kā pēdējo kārtu sasmalcinātas olas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Grupa “Pamatinstinkts” atgriežas ar jaunu dziesmu

Pēc ilgāka pārtraukuma jaunu dziesmu publikas vērtējumam ir nodevusi 90.gadu deju mūzikas leģendas – grupas “Pamatinstinkts” dziedātāja un mūzikas autore Ilze Kalve. Dziesma ir...