Lasītāju receptes

meenestins 2008-08-09

Siļķe tomātos

Sastāvdaļas:
4 silkes
sipoli
3 aboli
1,5 gl. tomatu biezena

Pagatavošana:

Silkes vairakas stundas merce auksta udeni, iztira, novelk adu, iznem asakas.

Katru silki ieslipi sagriez gabalinos, silku trauka sakarto ta, ka griestas, pieliek galvu un asti, parlej ar tomatu biezeni. Notira abolus un sipolus, sagriez ripinas, parliek silkem, garne ar lociniem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...