Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Marinētas zivs nūjiņas

/4 porcijām/
400 g zivs filejas
Marinādei:
50 ml eļļas
1 citrona sula
2 ĒK sinepes
sāls
Panēšanai:
1 ola
3 ĒK miltu
3 ĒK rīvmaizes
sāls
malti melnie pipari

Fileju sagriež strēmelītēs ( 1 cm biezumā).
Pagatavo marinādi: citrona sulu sajauc ar eļļu, sinepēm un sāli. Gabaliņus liek marinādē un marinē 1 stundu.
Iemarinētos zivs gabaliņus apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē, kas sajaukta ar sāli un pipariem. Cep taukvāres katlā 5 - 7 minūtes 160*C.
Pasniedz karstas ar majonēzi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Kaža piesaka jaunu projektu un izdod pirmo dziesmu

Līdzšinējais dueta „Valters un Kaža” un grupas „Putnu Balle” dalībnieks Kaža izveidojis jaunu grupu, kura tāpat saucas „Kaža”. Šobrīd klausītājiem tiek piedāvāta “Kažas” pirmā dziesma „Ieskaties”....