Olas pildītas ar siļķi un sīpoliem

Olas pildītas ar siļķi un sīpoliem

Olas aplejiet ar siltu ūdeni un vāriet 15 min. Ūdeni nolejiet un olas atdzesējiet. Nolobiet. Siļķei atdaliet galvu, spuras un ādu. Mīkstumu atbrīvojiet no asakām un sasmalciniet kopā ar sīpoliem. Olas pārgrieziet uz pusēm un atdaliet dzeltenumus. Sasmalcinātajai siļķes masai pievienojiet sasmalcinātus olu dzeltenumus, sviestu, daļu majonēzes un sakuliet. Olu pusītes pildiet ar pildījumu. Olas pasniedziet uz šķīvja, pa virsu lejiet majonēzi un apberiet ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es
kā tas ir sakult?
21.04.2008. plkst. 22:45
šitās esmu iemīļojusi .
07.08.2007. plkst. 08:22

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmā pārtikas prece ar svītru kodu bija Wrigley’s košļājamā gumija

Pasākumi

Sērijas “Pasaku lāde” ietvaros klajā nāk “Emīls un Berlīnes zēni”

Ar Hipotēku bankas atbalstu kompānija “Platforma Music” klajā laidusi jau devīto sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” kompaktdisku, kurā šoreiz iekļauts Ēriha Kestnera...