Olas pildītas ar lasi

Olas pildītas ar lasi

Olas cieti novāriet, atdzesējiet, nolobiet, pārgrieziet uz pusēm un atdaliet dzeltenumus. Lasi sasmalciniet un pievienojiet olu dzeltenumus, majonēzi, sinepes un dilles. Masu pildiet olu pusītēs un lieciet olas ar griezuma pusi uz šķīvja. Uz olām spiediet ar kurkumu sajauktu sviestu un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Regina
Supper!
03.11.2009. plkst. 10:01
nesapratu
kur tad palika lasis??!!
19.06.2008. plkst. 13:31

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Konkurss "Uzdod jautājumu un satiec SCOOTER!" noslēdzies

Lai gan akcija ar iespēju laimēt ieejas biļetes uz Ogres estrādes noslēguma pasākumu ar "party" grupas Scooter piedalīšanos ir noslēgusies, pārsteigumi vēl nav galā......