Pildītās olas

Pildītās olas

Karstā sālsūdenī vāriet olas 12-15 min un tad atdzesējiet aukstā ūdenī. Notīriet. Pārgrieziet uz pusēm un atdaliet dzeltenumus. Sasmalciniet dzeltenumus un sajauciet tos ar mērci, sāli, pipariem, dillēm, pētersīļiem un sasmalcinātiem ķiplokiem. Pildiet masu olās. Dekorējiet ar kaperiem, lasi un lociņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidējais amerikānis gada laikā patērē pietiekoši daudz kofeīna, kas spētu nogalināt zirgu

Pasākumi

Dailes teātrī notiks Dailes teātra 9. studijas diplomdarbu izrādes

Šogad Latvijas Kultūras akadēmiju beidz 17 dramatiskā teātra aktiermākslu studējošie topošie aktieri asoc. prof. Mihaila Gruzdova un Indras Rogas vadībā - Gints Andžāns, Lauris Bokišs,...