Pildītās olas

Pildītās olas

Karstā sālsūdenī vāriet olas 12-15 min un tad atdzesējiet aukstā ūdenī. Notīriet. Pārgrieziet uz pusēm un atdaliet dzeltenumus. Sasmalciniet dzeltenumus un sajauciet tos ar mērci, sāli, pipariem, dillēm, pētersīļiem un sasmalcinātiem ķiplokiem. Pildiet masu olās. Dekorējiet ar kaperiem, lasi un lociņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Kaža piesaka jaunu projektu un izdod pirmo dziesmu

Līdzšinējais dueta „Valters un Kaža” un grupas „Putnu Balle” dalībnieks Kaža izveidojis jaunu grupu, kura tāpat saucas „Kaža”. Šobrīd klausītājiem tiek piedāvāta “Kažas” pirmā dziesma „Ieskaties”....