Olas ar ketlasi un olīvēm

Olas ar ketlasi un olīvēm

Olas cieti novāriet, atdzesējiet aukstā ūdenī, notīriet, pārgrieziet uz pusēm un izņemiet dzeltenumus. Olu dzeltenumus sajauciet ar sieru un kečupu, līdz veidojas viendabīga masa. Ar šo masu pildiet olu pusītes. Zivi sagrieziet šķēlītēs, satiniet kā puķītes, lieciet šķīvja vidū un apkārt kārtojiet olas. Dekorējiet ar olīvēm un anšoviem un pasniedziet.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
njaaa!!! kas ir ketlasis?
23.01.2008. plkst. 18:57
tb. ketlasis
14.07.2007. plkst. 20:56
kas ir keklasis?
14.07.2007. plkst. 20:56

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Papardes zieda noslēpums

Jāņu nakts ir maģijas un brīnumu pilna. Viena no skaistākajām Jāņu nakts tradīcijām ir papardes zieda meklēšana. Paaudžu paaudzēm tautā klīst nostāsti par papardes ziedu, ko tikai...