Olas ar ketlasi un olīvēm

Olas ar ketlasi un olīvēm

Olas cieti novāriet, atdzesējiet aukstā ūdenī, notīriet, pārgrieziet uz pusēm un izņemiet dzeltenumus. Olu dzeltenumus sajauciet ar sieru un kečupu, līdz veidojas viendabīga masa. Ar šo masu pildiet olu pusītes. Zivi sagrieziet šķēlītēs, satiniet kā puķītes, lieciet šķīvja vidū un apkārt kārtojiet olas. Dekorējiet ar olīvēm un anšoviem un pasniedziet.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
njaaa!!! kas ir ketlasis?
23.01.2008. plkst. 18:57
tb. ketlasis
14.07.2007. plkst. 20:56
kas ir keklasis?
14.07.2007. plkst. 20:56

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...