Olas no biezpiena

Olas no biezpiena

Fileju sasmalciniet un sajauciet ar krējumu, eļļu, biezpienu un sieru. No pagatavotās masas veidojiet oliņas, lieciet uz šķīvja, kas izklāts ar salātu lapām, aplejiet ar majonēzi un apberiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ta jau labak nopirkt siļķi, biezpienu, krējumu un izvarīt kartupeļus un noņamāt!!! gan jau vēders ņems pretī aŗi, tad kad nebus saviļātas , tādās neizskatīgās olās!
23.01.2008. plkst. 18:56

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Cēsis izvirzījušas savu kandidatūru Eiropas kultūras galvaspilsētas titula iegūšanai

Cēsis ir izvirzījušas savu kandidatūru Eiropas kultūras galvaspilsētas titula iegūšanai 2014.gadā. Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu 2014. gadā Cēsis plāno īstenot visā...