Aukstā zivs lazanja

Komentāri (7) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
un sagriezt ir viegli??? Ps...vismaz izskatās, ka ar to varētu but problēmas!
23.01.2008. plkst. 19:03
lazaznja ar zivīm , jābūt kam īpatnējam un neparastam , no mēģināšu ;
18.10.2007. plkst. 10:28
Man loti patiik to gatavot un vispar rosities pa virtuvi..veel varu ieteikt tiem,kas arii so te garsiigo brinumu gatavo.. Ja griezīsiet lazanju karstu, tad tā var izjukt. Un vēl noteikti jaaber siers 2vas reizes. Tas tamdēļ, lai makaroni nesakalstu cepoties cepeškrāsnī. galvenais-labu apetiiti:)
10.09.2007. plkst. 21:11
nu nezinu lazanja ar ziviim,kaut kaa nevisai!!! Bet taa jau gaumes lieta!
10.09.2007. plkst. 12:56
Man garšo visu veidu lazanjas .
10.09.2007. plkst. 09:27
man negaršo viss, kas ož pēc zivīm, bet lazaņju gan noteikti izmēģināšu pati pagatavot
26.07.2007. plkst. 09:56
man negarsho lazanja
14.07.2007. plkst. 20:56

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Šerila Krova atklāti par politiku un personīgo dzīvi

Pārdzīvojusi smagu šķiršanos un nopietnas veselības problēmas, amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore Šerila Krova sāk jaunu dzīvi Nešvilā un 4.februārī nāk klajā ar jaunu albumu “Detours”....