Aukstā zivs lazanja

Komentāri (7) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
un sagriezt ir viegli??? Ps...vismaz izskatās, ka ar to varētu but problēmas!
23.01.2008. plkst. 19:03
lazaznja ar zivīm , jābūt kam īpatnējam un neparastam , no mēģināšu ;
18.10.2007. plkst. 10:28
Man loti patiik to gatavot un vispar rosities pa virtuvi..veel varu ieteikt tiem,kas arii so te garsiigo brinumu gatavo.. Ja griezīsiet lazanju karstu, tad tā var izjukt. Un vēl noteikti jaaber siers 2vas reizes. Tas tamdēļ, lai makaroni nesakalstu cepoties cepeškrāsnī. galvenais-labu apetiiti:)
10.09.2007. plkst. 21:11
nu nezinu lazanja ar ziviim,kaut kaa nevisai!!! Bet taa jau gaumes lieta!
10.09.2007. plkst. 12:56
Man garšo visu veidu lazanjas .
10.09.2007. plkst. 09:27
man negaršo viss, kas ož pēc zivīm, bet lazaņju gan noteikti izmēģināšu pati pagatavot
26.07.2007. plkst. 09:56
man negarsho lazanja
14.07.2007. plkst. 20:56

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Dizains LV

Izstādes DIZAINS LV mērķis ir Latvijas dizaina popularizēšana, sabiedrību izglītošana un dizaina vides aktivizēšana. Rādīt labākos produktus, kas šobrīd ir mūsu dizaina spožākie...