Aukstā zivs lazanja

Aukstā zivs lazanja

Lazanju izvāriet lielā sālsūdens daudzumā un pēc tam nomazgājiet ar aukstu ūdeni. Sieru sasmalciniet, sajauciet ar zaļumiem un majonēzi un sakuliet. Lasi sasmalciniet. Cepšanai paredzēto formu apklājiet ar pārtikas plēvi tā, lai 10 cm plēves paliktu ārpus formas malām. Formā lieciet kārtu lazanjas un virsū kārtojiet siera masu, lasi un ikrus. Pamīšus lieciet vairākas šādas kārtas (virsējai kārtai jābūt lazanjai). Apsedziet ar plēvi un atdzesējiet. Pasniedziet uz šķīvja un dekorējiet ar majonēzi, lasi un zaļumiem.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
un sagriezt ir viegli??? Ps...vismaz izskatās, ka ar to varētu but problēmas!
23.01.2008. plkst. 19:03
lazaznja ar zivīm , jābūt kam īpatnējam un neparastam , no mēģināšu ;
18.10.2007. plkst. 10:28
Man loti patiik to gatavot un vispar rosities pa virtuvi..veel varu ieteikt tiem,kas arii so te garsiigo brinumu gatavo.. Ja griezīsiet lazanju karstu, tad tā var izjukt. Un vēl noteikti jaaber siers 2vas reizes. Tas tamdēļ, lai makaroni nesakalstu cepoties cepeškrāsnī. galvenais-labu apetiiti:)
10.09.2007. plkst. 21:11
nu nezinu lazanja ar ziviim,kaut kaa nevisai!!! Bet taa jau gaumes lieta!
10.09.2007. plkst. 12:56
Man garšo visu veidu lazanjas .
10.09.2007. plkst. 09:27

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Agileras koncerta biļešu īpašnieki, uzrādot biļeti, visu gadu bez maksas var iekļūt Club Essential

Estrādes zvaigznes Kristinas Agileras Rīgas koncerta jaunais datums pēc mākslinieces menedžmenta teiktā tiks noskaidrots nākamā gada sākumā. Koncerts ar visai lielu iespējamību notiks...