Siļķes masa ar brinzu

Siļķes masa ar brinzu

Mencas fileju novāriet 1/2 glāzē sālsūdens. Brinzu sagrieziet gabaliņos. Sīpolus sasmalciniet un apcepiet eļļā. Zivi, brinzu un sīpolus samaliet gaļas mašīnā, pievienojiet krējumu, sāli un samaisiet. Pagatavoto masu lieciet formā, apberiet ar zaļumiem un atdzesējiet. Pasniedziet sagrieztu gabaliņos.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
man garsho brinza
14.07.2007. plkst. 20:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Mākslinieces LINDAS FREIBERGAS personālizstāde “IR LABI”

Studiju gados Latvijas Mākslas akadēmijā vārdi „ir labi” simbolizē jautājumu - vai šis mākslas darbs ir pietiekami labs dotajam uzdevumam, savukārt pēc studiju beigšanas - tā ir...