Diētiskā siļķu masa

Diētiskā siļķu masa

Siļķes fileju samaliet gaļas mašīnā. Kartupeļus novāriet, sasmalciniet karstus, atdzesējiet, sajauciet ar pienu, zivs masu un sviestu; tad sakuliet. Lieciet siļķu masu uz šķīvja, veidojiet siļķes formu un dekorējiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nezinu, vai diētisks, bet ĻOTI interesanta uzkoda. Nez domāta jēla sālīta siļķu fileja?
06.06.2008. plkst. 08:45
kas šeit ir diētisks?
23.01.2008. plkst. 19:10

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Cēsīs atvērts mūsdienīgs centrs Pils kompleksa apmeklētājiem

Starp Cēsu veco un jauno pili durvis vēris mūsdienīgs Pils kompleksa apmeklētāju centrs – tūrisma informācijas centrs....