Pildīts batons

Pildīts batons

Citronam norīvējiet miziņu un izspiediet culu. Maizei nogrieziet galus un izņemiet mīkstumus. Tunci atdaliet no šķidruma un sasmalciniet. Gurķus un papriku attīriet no sēklām un sagrieziet gabaliņos. Lociņus sasmalciniet. Tuncim pievienojiet majonēzi, citrona sulu un miziņu, sagrieztos dārzeņus un piparus un samaisiet, līdz veidojas viendabīga masa. Maizi pildiet ar pagatavoto pildījumu un ietiniet pārtikas plēvē. Noturiet ledusskapī ne mazāk kā 2 stundas. Pasniedziet sagrieztu šķēlītēs un izliktu uz šķīvja.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
var tak pārgriezt uz pusēm to maizi - un katru daļu sapildīt! arī vieglāk izņemt viducīti būs!
13.03.2009. plkst. 11:46
ņea, vispār jābūt ļoti lielam ledusskapim, lai īsto fraņču batonu tur ievietotu. Būs drīzāk jāizmanto kāda īsāka maizīte.
17.07.2007. plkst. 13:21
laikam ka gardi!! jaaizmeegjina
14.07.2007. plkst. 20:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Liepāja izsludina publisku Eiropas Kultūras galvaspilsētas projekta ideju konkursu

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” (Liepājas Kultūras pārvalde) izsludina projekta „Liepāja - Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014” ideju konkursu. Konkurss...