Pildītās olas

Pildītās olas

Olām nogrieziet ceturto daļu augšējās daļas un izņemiet dzeltenumus. Katrai olai piestipriniet barankas pusīti kā osiņu. Sēnes sagrieziet kubiņos un sautējiet ar krējumu. Pievienojiet sasmalcinātus olu dzeltenumus, sasmalcinātas ķilavas, sasmalcinātu šķiņķi, sāli, cukuru, 1/4 tējk. izspiestu citronu sulas, zaļumus un samaisiet. Ar masu pildiet olas. Pasniedziet uz šķīvja, kas izklāts ar salātu lapām.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Šāds noformējums lieliski iederētos Jāņos.
26.02.2008. plkst. 15:16
man garsho!!
14.07.2007. plkst. 20:58

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

3.augustā Jūrmalā viesosies „Comedy Club”

Par tik pat nemainīgu tradīciju kā lietus Jāņos un dāvanas Ziemassvētkos kļuvusi Krievijas humora šova „Comedy Club” viesošanās Latvijā vasaras vidū. Koncertaģentūra...