Viltotais zandarts

Viltotais zandarts

1. Zandartu notīriet un atdaliet asakas, nepārgriežot ādu. Mīkstumu nogrieziet, atstājot uz ādas 0,5 cm. Daļu sausa želatīna uzberiet uz zivs un atstājiet uz 20-30 min. 2. Šķēlītēs sagrietas sēnes un sasmalcinātus sīpolus apcepiet eļļā. 3. Zandarta mīkstumu un baltās zivs fileju sasmalciniet, pievienojiet sāli un olas un samaisiet. 4. Laša fileju sagrieziet šķēlītēs un izklājiet uz zandarta ādas abām pusēm. Sapildiet vidu ar pildījumu, veidojiet zivs formu un vāriet 20-30 min. 10 min. pirms beigām pievienojiet sāli, piparus un lauru lapas. Atdzesējiet. 5. Atlikušo želatīnu aplejiet ar ūdeni un ļaujiet uzbriest. Karstā zivs buljonā lieciet uzbriedušo želatīnu, izkāsiet un sadaliet divās daļās. Vienai pievienojiet sasmalcinātas dilles un otrai - majonēzi. Atdzesējiet. 6. Pasniedziet zivi dekorētu ar zaļumiem un sasmalcinātu želeju.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Atkārtoti izdots Igo dziesmu albums “Bet dzīvē viss ir savādāk”

Atkārtoti izdots 1999.gadā ierakstītais Igo albums “Bet dzīvē viss ir savādāk”, kuru pats dziedātājs un arī daudzi latviešu mūzikas pazinēji pamatoti uzskata par vienu no...