Garšīgā siļķe

Garšīgā siļķe

1. Siļķi sadaliet pa filejām un atdaliet asakas un ādu. 2. Sīpolus, burkānus un pētersīļa sakni nomizojiet un sagrieziet salmiņos. 3. Uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, lieciet sīpolus un maisot apcepiet 5 min. Tad pievienojiet burkānus. Cepiet visu kopā vēl 10 min, līdz kļūst brūngans. 4. Apceptos dārzeņus un pētersīļa sakni lieciet katliņā, aplejiet ar buljonu un vāriet, līdz dārzeņi kļūst mīksti. Tad pievienojiet etiķi, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas, kanēli un krustnagliņas. Visu vāriet 15 min. Atdzesējiet. 5. Fileju aplejiet ar marinādi un noturiet 2-3 stundas ledusskapī. 6. Pasniedziet uz šķīvja un pa virsu lieciet marinādi. Dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Man ar padevās lieliska ,
11.11.2007. plkst. 09:10
Šādi siļķīte ir pati labākā jebkurā dzīves situācijā ,
09.11.2007. plkst. 17:00

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

1 unce satur aptuveni 28 gramus produkta

Pasākumi

Ella izsludina dejotāju konkursu

Dziedātāja Ella sadarbībā ar kustību studiju ‘ES’ izsludina konkursu uz dalību jaunā deju grupā, kura uzstāsies Ellas koncertos....