Zivs galerts

Zivs galerts

Zivs fileju nomazgājiet un sagrieziet gabaliņos. Aplejiet ar 1 litru ūdens, pievienojiet 2 tēj.k. mežloku sulas un sāli un uzvāriet. Noņemiet putas un vāriet uz lēnas uguns 10 min. Izņemiet zivi no buljona. Buljonu izkāsiet un sajauciet ar aukstā ūdenī uzbriedinātu želatīnu. Izlejiet želeju 6 trauciņos un atdzesējiet, līdz tā sastingst. Sastingušo želeju apberiet ar zaļumiem un sasmalcinātu šķiņķi. Pa virsu lieciet zivi, aplejiet ar atlikušo želeju un atdzesējiet, līdz pilnībā sastingst. Pasniedziet uz šķīvja un dekorējiet ar kukurūzu un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Citrusa sodas dzēriens 7-UP tika radīts 1929.gadā; ”7” nosaukumā tika izvēlēts, jo sākotnējais iepakojums bija 7 unces (~200g). „UP” norādīja burbuļu virzienu

Pasākumi

Atklāta Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju darbu izstāde „Baltā”

No šī gada 29. novembra līdz nākama gada 18. janvārim Rīgā, Sv. Pētera baznīcā, iespējams apskatīt Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju darbu izstādi „Baltā”. Ekspozīciju...