Aukstās uzkodas ar zivi

Olas pildītas ar siļķi un sīpoliem

Olas pildītas ar siļķi un sīpoliem (2)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 6 personām

Olas pildītas ar lasi

Olas pildītas ar lasi (2)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Pildītas olas

Pildītas olas

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 4 personām

Pildītās olas

Pildītās olas

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 12 personām

Olas ar kūpinātu lasi

Olas ar kūpinātu lasi (1)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 4 personām

Olas ar ketlasi un olīvēm

Olas ar ketlasi un olīvēm (3)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Olas no biezpiena

Olas no biezpiena (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Laša bumbiņas

Laša bumbiņas (4)

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 24 personām

Aukstā zivs lazanja

Aukstā zivs lazanja (7)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 8 personām

Siļķes masa ar riekstiem

Siļķes masa ar riekstiem (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 6 personām

Siļķes masa ar brinzu

Siļķes masa ar brinzu (1)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 4 personām

Siļķes masa

Siļķes masa (1)

Paredzēts 4 personām

Diētiskā siļķu masa

Diētiskā siļķu masa (2)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Asara fileja mērcē

Asara fileja mērcē (7)

Pagatavošanas laiks 45 minūtes

Paredzēts 8 personām

Pildīts batons

Pildīts batons (3)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 30 personām

Pildītās olas

Pildītās olas (2)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 2 personām

Pildīti tomāti

Pildīti tomāti

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Pildītie tomāti

Pildītie tomāti (2)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Paredzēts 4 personām

Viltotie citroni

Viltotie citroni (3)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 2 personām

Viltotās krabju nūjiņas

Viltotās krabju nūjiņas (4)

Pagatavošanas laiks 25 minūtes

Paredzēts 2 personām

Translate

Šodien

2018. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Saulkrasti Jazz 2009

23. jūlijā -
Toms Rudzinskis Hipster 4 +
The Radio
Jam Session
 
24.jūlijā-Jolanta Gulbe un RGE
Play 4 Place (Gruzija)
Jam Session
 
25.jūlijā-12.00 Studentu koncerts...