Lasītāju receptes

ladysany 2007-10-23

Šveices rullīši

Sastāvdaļas:
4 olas
1 ½ dl cukura
1 dl kviešu miltu
2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
1 tējkarote sodas
Pildījums: biezs biezenis vai džems (2-3 dl, aveņu vai zemeņu)
ogas + cukurs ogas/augļi + putukrējums (2 dl saldā krējuma)

Pagatavošana:

Izklājiet cepamo pannu ar cepamo papīru. Saputojiet olas ar cukuru. Sajauciet sausās sastāvdaļas un pievienojiet olām sijājot caur sietu. Sajauciet masu. Ielejiet masu pannā un izlīdziniet, lai tā ir līdzena. Šveices rullīšus var cept karstā cepeškrāsnī 5-10 minūtes, rekomendējamā temperatūra ir 200 °C. Kamēr mīkla cepas, sagatavojiet pildījumu. Noņemiet mīklu no pannas un uzlieciet ar augšpusi uz jauna cepamā papīra, kas nokaisīts ar cukuru. Uzmanīgi noņemiet cepamo papīru, kas bijis uz pannas, ļaujiet nedaudz atdzist, nosmērējiet ar pildījumu un sarullējiet.



ps:liekas,ka ir nedaudz sarežīti,taču,kad gatavs..tad ir ļooooti garšīgi!
Iesaku pamēģināt!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Roberta Lejasmeijera remiksu albums jau 9.jūnijā!

Šī brīža slavenākais pašmāju dziesmu remiksu producents un aizmirstu latviešu dziesmu “restaurators” Roberts Lejasmeijers visus savus labākos darbus ir apkopojis albumā...